Internationell NADA konferens i Roskilde.

RoVerket kommer att medverka på den internationella NADA konferensen i Roskilde 6-7 september och det är möjligt för alla som har intresse att vara med. Konferensen hålls i Europa vart annat år och nu är den så nära som i Danmark. Det kommer flera föreläsare verksamma i Danmark, där man är långt framme med NADA i olika verksamheter. Vi får också möjlighet att lyssna på ledande forskare och utövare från hela världen, det är så oerhört stimulerande dagar. Sista anmälningsdag är 1 juli och du kan läsa mer på http://www.nada-danmark.dk.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s