Första konferensdagen

Så är den internationella NADA -konferensens första dag avslutad. De 450 konferensdeltagarna har under dagen hört 18 föreläsningar av människor från hela världen som arbetar, utbildar och forskar om NADA.
Om NADA som enkelhet och mångsidighet.

NADA används inom ett brett fält och föreläsningar har bl.a. handlat om att reducera svettningar och höja livskvalitet vid bröst/prostatacancer, att använda NADA som enda behandling vid suicidprevention. Om att sätta upp verksamheter som arbetar med missbruk/psykisk ohälsa och där NADA är den bärande delen, att använda NADA som behandling vid kroniska smärttillstånd och i palliativ vård.

International NADA-konference  Roskilde 6.-7. september 2018

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s