Årets sista utbildningen och RoVerket önskar God Jul och Gott Nytt ÅR

Sista utbildningen i nov/dec med ett otroligt gött gäng, och flitiga. Bl.a. personer från behandlingshem som ska starta upp ny NADA verksamhet, personer som redan arbetar med NADA på behandlingshem och abstinensvård. Ett härligt gäng från Småland som arbetar med unga vuxna med psykisk ohälsa, som ska erbjuda NADA för personlig utveckling och möjlighet att kunna ta till sig annan behandling. En massör som ska utveckla sitt utbud och också spara sig själv.

Det här året har varit så härligt, så många underbara, entusiastiska, nyfikna, roliga och  duktiga människor har passerat RoVerkets utbildningar. Vi önskar er stort lycka till och hoppas att vi ses igen på någon fördjupningsdag.

34,35,279,298.548767

Flitens elever

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s