Goda exempel

Ni är många NADA -nissar där ute som gör ett fantastiskt arbete, som verkligen gör skillnad för personer och verksamheter.
Skriv och berätta, det vore så roligt att få dela det med alla.  Nu när många har mindre att göra och kanske t.o.m är hemma i karantän, berätta om era erfarenheter av att arbeta med NADA, så kan jag publicera lite goda historier, med er tillåtelse så klart. Vi ser vad det kan bli av det.
/Maya

roverket@gmail.com

 

Annons

2 reaktioner på ”Goda exempel

 1. Hej alla där ute, jag gick utbildning hösten 2019, kanonbra. Sen dess sätter jag nålar på 4-6 klienter ca 4 dgr i veckan. Målgrupp samsjuklighet på korttidsboende/HVB 99% tycker de känner ett lugn och att sömnen blir bättre. Kulplåster som alternativ på de som är lite nålrädda eller plåster på helgerna. Nu har även personal vågat prova på och någon har verkligen känt nyttan när hon har pms. Jag sätter nålar på mig själv, lite trixigt men det går. Hoppas verkligen att fördjupningskursen blir av framöver, vill gärna lära mig mer ex mitt eget klimakteriebesvär var sätter jag dom nålarna?
  Ha det bra där ute och hoppas alla håller sig friska. /Lena Svensson

  • Tack Lena för att du delar med dig, det är verkligen roligt att höra att NADA gör gott för en sådan komplex patientgrupp.
   Hälsningar
   Maya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s